Ochrana osobních údajů

Získávání informací

Většinu stránek na firmin.cz můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách Vás však můžeme požádat o některá data, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné poskytnout požadovanou službu.

Použití informací

Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při rezervaci společnosti, objednávku založení či sídla společnosti, nebo pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Závazek chránit osobní údaje

Naše společnost se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, jejich neoprávěné shromaždování nebo jiné zneužívání. Samozřejmě plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

Využívání cookies

Cookie je drobná textová informace, která může být uložena ve vašem prohlížeči. Při každé další návštěvě téhož serveru pak může tato stránka informaci v cookie přečíst a použít. Cookie využívá například měřící nástroj Google Analytics, který je na webu nasazený. Cookies ani Google Analytics se nemusíte bát, v měřícím nástroji neukládáme žádné osobní identifikační údaje.

Remarketing

Pro online inzerci využíváme kromě jiného také reklamní sdělení zacílená dle minulého chování či některých demografických údajů. Díky tomu se můžete setkat s našimi grafickými reklamami na různých serverech, které navštívíte. K tomu je využita cookie třetí strany systému DoubleClick. Reklamy, které Vám zobrazíme, se snažíme optimalizovat na základě Vašich předchozích návštěv a zobrazených stránek na tomto webu. Preference pro zobrazování reklam Google nebo jejich zakázání můžete nastavit ve správci nastavení reklam.

Naše společnost klade velký důraz na ochranu vašeho soukromí. Proto jsme se zavázali chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím stránek firmin.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.

  • AKCE PRO MĚSÍC LISTOPAD
    ke koupi/založení s.r.o. zdarma:
    » doména (nazevfirmy.cz)
    » e-mail (info@nazevfirmy.cz)
    » zlaté číslo
    » účet u UniCredit Bank na 2 roky (v hodnotě 7176 Kč)
    » účet u České spořitelny na 1 rok (v hodnotě 1788 Kč)

Volné firmy ke koupi ihned

Zobrazit všech 354 firem na prodej

Tři jednoduché kroky pro získání

ready made společnosti

  • Vyberte si ready made společnost z naší nabídky a proveďte online rezervaci.
  • Budeme Vás kontaktovat, domluvíme s Vámi podrobnosti a termín podpisu smlouvy.
  • Po zhruba 30-minutové schůzce můžete již jednat za Vaši novou společnost, jak snadné.
Často kladené dotazy
FIRMIN přispívá každý měsíc na projekt Dobrý Anděl

Spokojení klienti

Vážený pane Maňasi,
Dovolte,abych vám tímto poděkoval za vynikající servis při zakládádí mé nové společnosti Podlahy Pospíšil sro. V letních měsících jsem se dostal do nepříjemné situace.Nedohodl jsem se na další spolupráci s mým belgickým partnerem.Potřeboval jsem velmi rychle založit firmu,abych dostál svým závazkům vůčí obchodním pertnerům.

Vaši společnost jsem si našel na netu jako jednu,která nabízela služby v oblasti rychlého startu podnikání.Poptal jsem i další společnosti,ale díky rychlému jednání z vaší strany jsem se rozhodl pro spolupráci s váma.

Rychlý a kvalitní servis mi velmi vyhovoval.Vše jsem, ,přesto že bydlím na střední moravě,vyřídil během jedné návštěvy u vás v Praze.

Tímto vám ještě jednou děkuji a přeji další spokojené partnery.

Ivan Pospíšil, PODLAHY POSPÍŠIL s.r.o.
 
FIRMIN s.r.o.
V Zářezu 902/4
158 00 Praha 5

IČ: 28862961
DIČ: CZ28862961
Účet: 2900063217/2010